Beursplein
Fysiomanager - world of Health
FM is alles-in-één software voor elke paramedicus; agenda, EPD, financiële administratie en Business Intelligence. Juist ook voor logopedisten! Zo is iedere Logopedische richtlijn in FM geïmplementeerd, hier maken vele praktijken dankbaar gebruik van.

Beursaanbieding
Besluit u voor Januari 2021 gebruik te willen maken van FM, dan krijgt u drie maanden gratis gebruik cadeau.

Adres
Abe Lenstra boulevard 18
8448JB  Heerenveen
Logoclicks Development BV
Telelogopedie voor de behandeling van mensen met afasie. Afasietherapie.nl van Logoclicks ondersteunt de logopedist met gebruiksvriendelijke software om gemakkelijk maatwerkoefeningen samen te stellen die aansluiten bij de aard en de ernst van de afasie en die aansluiten bij de interesse, het niveau en de belastbaarheid van de cliënt.

Beursaanbieding
Gratis geaccrediteerde (2 KP punten) scholing van 2 uur. Gebruik kortingscode 'nvlf2020'.

Adres
Lodewijk Pincoffsweg 111
3071 AS  Rotterdam
LOGO-Art
LOGO-Art Online voor iPad Snel, eenvoudig en superleuk voor kinderen, ouders èn voor jou! Logopedisch therapiemateriaal in drie stappen: 1. Kies een oefenklank, thema of taalonderdeel; 2. Maak de selectie helemaal op maat: sluit klanken uit; kies niveau van woordenschatontwikkeling; kies aantal syllaben of zelfs alleen CV/VC- of CVC-woorden; 3. Bewaar je selectie op de kindkaart en je bent klaar! Nu kun je je selectie printen, spelletjes doen met de geselecteerde woorden èn de oefeningen klaarzetten voor de gratis huiswerkapp LOGO-Art Thuis. De ouders of verzorgers kunnen thuis op smartphone of tablet precies die oefeningen doen die jij hebt klaargezet.

Beursaanbieding
Beursactie: Probeer nu gratis LOGO-Art Online in de hele maand november! Bestel alvast hier je proefaccount ter waarde van € 15,95. Geen verplichtingen; het account stopt automatisch aan het eind van de maand. logo-art.com/probereninnovember Kom tijdens de lunch je broodje gezellig bij ons opeten op het digitale Beursplein! Bij je bezoek ontvang je een waardebon ter waarde van € 10,-; vrij te besteden in onze webshop.

Adres
De Veentjes 34
8375 GR  Oldemarkt
Visitaal Pictostudio
Met Pictostudio kan iedereen zelf pictogrammen bewerken en toepassen in dagschema’s, stappenplannen en ondersteunde communicatie. Met Pictostudio heb je meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen tot je beschikking die speciaal ontwikkeld zijn voor zorg, onderwijs en de thuissituatie.

Adres
KNSM Laan 189
1019LC  Amsterdam
Prosoftware
Minder tijd kwijt willen zijn aan administratie? ZorgAdmin is online praktijksoftware die het je makkelijk maakt. Speciaal voor logopedisten met een eigen praktijk die overal vandaan willen kunnen werken. Binnen ZorgAdmin ben je overal binnen enkele klikken. Van agenda tot patiëntenkaart en van dossiervoering tot declaratie, inclusief een kosteloze en door alle zorgverzekeraars goedgekeurde KEO tool (prem), een super handige Scan App en geïntegreerd en AVG proof beeldbellen. En dit alles verpakt in een eenvoudige, frisse en moderne look-and-feel.

Beursaanbieding
Als Leverancier Logopedie bieden wij een exclusief ledenvoordeel voor leden van de NVLF. U ontvangt 50% korting op de kosten voor het overzetten van patiëntgegevens van uw huidige softwareprogramma naar ZorgAdmin. Daarnaast bieden wij gratis promotiemateriaal aan ten behoeve van ZorgRespons. Dit ledenvoordeel is geldig t/m 31-12-2020.

Adres
Kamerlingh Onnesweg 61
3316 GK  Zevenbergen
Pro Education
Pro Education stelt logopedisten in staat hun werk goed te blijven doen door cursussen aan te bieden op het gebied van kinderen, interdisciplinair samenwerken, eigen vaardigheden, complexe ziektebeelden, preventie en geriatrie. Theoretische kennis is zeer waardevol, maar als paramedicus zul je meer belangstelling hebben voor de praktische uitvoering ervan. Uitgangspunt van onze cursussen zijn dan ook altijd praktijksituaties, die naast de theorie gelegd worden. Pro Education beschikt over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners. Dankzij hun input is de inhoud van de cursussen altijd afgestemd op de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Beursaanbieding
10% korting op de cursus Jeugdliteratuur en Abstracte taal

Adres
Marathon 7
1213 PD  Hilversum
Master Evidence Based Practice in Health Care AMC-UvA
De tweejarige universitaire deeltijd masterstudie tot klinisch epidemioloog (medisch wetenschappelijk onderzoeker) biedt u een eersteklas carrièrestap als startpunt naar een hoog wetenschappelijk niveau. Dit door middel van modern en actueel onderwijs met een multidisciplinaire benadering.

Adres
Meibergdreef 9
1105 AZ  Amsterdam
Pearson
Maak kennis met het uitgebreide testassortiment van Pearson Clinical, waaronder de nieuwe CELF-5-NL!

Beursaanbieding
De CELF-5-NL heeft een positief COTAN -oordeel en dat vieren we! OFWEL kies je voor 10% korting op de aanschaf van de complete set met gebruik van de volgende kortingscode: CELFCOTAN20 OFWEL kies je voor 5 jaar lang gratis onbeperkt scoren via Q-global, bij aanschaf van de complete set, met het gebruik van de volgende kortingscode: CELFGLOBAL20 OFWEL ga je voor digitaal en krijg je 50% korting op de jaarlicentie, een leuke ipad-tas, een pak observatielijsten en een digitale workshop gratis: hiervoor geef je volgende kortingscode in op onze webshop: QCELFCOTAN (acties geldig tot 30 november 2020) Met de code NVLFxAcademy2020 (geldig tot en met 31 december 2020) geniet u 25 euro korting op alle logopedietrainingen! Bekijk het alle trainingen https://www.pearsonclinical.nl/trainingen

Adres
Gatwickstraat 1
1043 GK  Amsterdam
Boom test onderwijs
Boom test onderwijs is uitgever van tests, toetsen en boeken voor professionals. Op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde informatie over onderwerpen zoals taal- en spraakontwikkeling, dyslexie en/of meertaligheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Beursaanbieding
De basisset van het Computer Articulatie Instrument (CAI) tijdelijk van €800,- voor €650,- (inclusief 5 afname eenheden).

Adres
Prinsengracht 474-751
1017JX  Amsterdam
LOOL
Landelijk Overleg Opleidingen Logopedie (LOOL) Alle opleidingen Logopedie in Nederland maken deel uit van een netwerk dat gericht is op samenwerken en elkaar versterken. In de missie van het Landelijk Overleg Opleidingen Logopedie staat dit zo beschreven: “Het Landelijk Overleg Opleidingen Logopedie is richtinggevend voor het onderwijs en het beroep van logopedist in een veranderende (inter)nationale maatschappelijke context in partnerschap met de NVLF”. Het Opleidingsprofiel Bachelor Logopedie Nederland (OBLN) en het digitaal platform www.opleidinglogopedie.nl zijn hier voorbeelden van. Iedere opleiding Logopedie heeft een vertegenwoordiger bij het Landelijk Overleg Opleidingen Logopedie. Verder is het LOOL aangesloten bij het Sectoraal adviescollege hoger
James Software BV
James is gemaakt vanuit de gedachte dat praktijksoftware overzichtelijk en gemakkelijk te leren moet zijn. Er is een heldere menustructuur die de workflow van uw praktijk volgt. Binnen een uur heeft u de basishandelingen onder de knie. Binnen een maand is het alsof u er altijd al mee heeft gewerkt. Naast gemak en eenvoud biedt James ook flexibiliteit, u kunt bijvoorbeeld uw eigen dossiersjablonen maken voor de verslaglegging. Tenslotte, wij hebben veel ervaring met het overzetten van data uit andere EPD’s. Met onze overstapservice verzorgen wij een soepele overgang naar James.

Beursaanbieding
Naast de het reguliere kortingstarief voor NVLF leden van EUR 49,- excl. BTW per maand voor een fulltime behandelaar bieden wij u voor het gehele jaar 2021 een korting van 20% op dit tarief (en alle overige tarieven zoals licenties voor parttimers en eenmalige kosten) als u zich op de beursdag opgeeft voor een online demo van circa 1 uur. De licentietarieven voor een behandelaar inclusief extra korting bedragen EUR 20,- tot 39,20 excl. BTW per maand.

Adres
Spoorhaven 6
2651 AV  Berkel en Rodenrijs
Kwaliteitsregister Paramedici
De stichting Kwaliteitsregister Paramedici is een onafhankelijke netwerkorganisatie waarin de paramedische beroepsverenigingen samenwerken. Inm​iddels zijn ruim 37.000 paramedici geregistreerd.​
Uitgeverij Coutinho
Uitgeverij Coutinho geeft toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige producten uit voor o.a. (aankomend) logopedisten. U kent ons van uitgaven als 'Stotteren' en 'Handboek taalontwikkelingsstoornissen'. De nieuwste uitgave voor logopedisten is 'Interprofessioneel communiceren in zorg en welzijn' van Yvonne van Zaalen e.a. Onze uitgaven zijn aangevuld met online studiemateriaal waarmee de theorie uit het boek ondersteund wordt. Een compleet overzicht vindt u op www.coutinho.nl.

Beursaanbieding
Bij een bezoek aan Uitgeverij Coutinho op het online Beursplein ontvang je een code voor 20% korting op de boeken van Yvonne van Zaalen over interprofessioneel werken. Te bestellen in onze webshop. De geselecteerde uitgaven zijn: 'Interprofessioneel communiceren in zorg en welzijn' & 'Handboek interprofessioneel samenwerken in zorg en welzijn'. Daarnaast presenteert Uitgeverij Coutinho op het Beursplein een film met een exclusief interview met Yvonne van Zaalen over haar nieuwste uitgave 'Interprofessioneel communiceren in zorg en welzijn'. Zij vertelt over de noodzaak van interprofessioneel communiceren en alles wat daarbij komt kijken. Elke 15 minuten herhaald.

Adres
Slochterenlaan 7
1400 AH  Bussum
Nestle Health Science
Nestlé Health Science ontwikkelt producten die tegemoet komen aan de voedingsbehoeften van patiënten, die gezondheidsresultaten bevorderen en de kwaliteit van leven van de patiënt verbeteren.

Beursaanbieding
Laat uw patiënten kennis maken met onze smaken en vraag een "start met smaak"pakket aan op onze website. https://www.nestlehealthscience.nl/nl/services/start-met-smaak

Adres
Hoevestein 36 G
4903 SC  OOSTERHOUT
Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum
Vakkennis voor (aankomend) professionals, zodat zij goed kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen en hun cliënten optimaal verder kunnen helpen. Uitgeverij Koninklijke van Gorcum geeft je kennis moeiteloos meer waarde!

Adres
Oostersingel 11
9401 JX  ASSEN
LerendBrein
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat de auditieve verwerking en werkgeheugen een cruciale rol speelt bij de taal- en leesontwikkeling van kinderen. Training van deze auditieve processen heeft effect op de fonologie maar ook op het volgen van instructie in de klas. De evidence based test en -trainingen van Acoustic Pioneer worden al door veel logopedisten, als aanvulling op hun taalbehandeling, gebruikt. Hun ervaring: 'door de training werkt het kind meer taakgericht, onthoudt het beter en kan het zich beter focussen. Mijn behandeling verloopt veel makkelijker!' Wil je dit ook kunnen bieden? Volg dan de cursus tot Acoustic Pioneer Coach!

Beursaanbieding
Gebruik de promocode 'Trots' bij je aanmelding voor een van de online cursussen 'Auditief Werkgeheugen en Verwerking' (leidend tot Acoustic Pioneer Coach) in 2020 en je krijgt 10% korting op het al gereduceerde tarief. Voor €175 kun je meedoen op 6 november of 11 december.

Adres
van Cranenborchstraat 8
6525BN  Nijmegen
Intramed
Intramed helpt je om als logopedist te focussen op datgene waar je goed in bent: je cliënten behandelen. Dat doen we met een EPD dat je administratie efficiënt maakt zodat jij zorg kunt verlenen. Denk aan beroepsspecifieke richtlijnen en meetinstrumenten, zoals de Pearson tests, de NVLF verslagleggingsrichtlijn, de Hoehn & Yahr classificatie en Stotterernst of de nieuwste TOS richtlijn. Maar ook direct declareren, handig agendabeheer of online intakes. Kijk op onze website wat Intramed voor jou kan betekenen.

Beursaanbieding
Speciaal voor het "Trots op Logopedie" congres betaal je nu GEEN AANSLUITKOSTEN als je klant wordt van Intramed. Daarnaast kun je de software 3 maanden gratis proberen (zonder verplichtingen). Meldt bij je aanvraag "Trots op logopedie". geldig bij aanvragen t/m 31 december 2020.

Adres
Noordkade 94
2741GA  Waddinxveen
De Speelbode
De Speelbode is een webshop met spelmateriaal voor logopedisten. Vanuit mijn eigen ervaringen als logopediste, stel ik graag het materiaal aan jullie voor en geef hierbij concrete tips naar gebruik in therapie. Ons aanbod is ruim en gevarieerd en kan voor verschillende doelgroepen en stoornissen gebruikt worden.

Beursaanbieding
10% korting op alle bestellingen die geplaatst worden voor 8-11-2020 met code nvlf2020

Adres
Felix D'Hoopstraat 116
8700  TIELT
Alex Boon
Er is behoefte aan specialisten die sprekers op weg kunnen helpen in hun spreektaken. Met de Cursus Sprekerstrainer maak je de stap naar het trainen en coachen van sprekers. Tijdens deze praktische driedaagse oefen je met elkaar technieken op stem-, spraak- en sprekersniveau. Je leert op een praktische manier je kennis over stem, spraak en taal toe te passen op de uitdagingen die een volwassen spreker zonder logopedische problematiek ervaart. Als sprekerstrainer werk je met de persoonlijke dynamiek van elke spreker; op zoek naar bruikbare persoonlijke eigenschappen die het mogelijk maken een boodschap helder over het voetlicht te brengen.

Beursaanbieding
Als je er voor voelt de winter-editie van de cursus te gaan volgen, mag je gebruik maken van 10% congreskorting op de kosten ervan. Dat kan, door op het moment dat je je aanmeldt even aan te geven dat je het congres hebt bezocht. (Houdt er svp rekening mee dat er door de COVID-omstandigheden maximaal 3 deelnemers aan de cursus mee kunnen doen. Onder 'normale' omstandigheden zijn dat er 6).

Adres
Hulshorststraat 224
2573 ES  'S-GRAVENHAGE
Logopedia vzw
Logopedia en Therapedia zijn onmisbare tools in de hedendaagse logopediepraktijk. Je therapie voorbereiden ging nooit sneller en was nog nooit zo eenvoudig. De Therapedia spelletjes en werkblaadjes zijn ook ideaal om in te zetten tijdens telelogopedie.

Beursaanbieding
Speciaal voor dit congres biedt Logopedia een makerabonnement voor één jaar aan aan 30 in plaats van 35 euro. Voor een koperabonnement betaal je nu maar 55 in plaats van 65 euro. Gebruik bij het afrekenen de code NVLF. Aanbod geldig tot 30 november.

Adres
Rozeveldstraat 21
8820  Torhout
deRegistratiebalie

Adres
Touwslagersweg 12 b2
3449HX  Woerden
Kitwe BV
Bereid je voor op digitale logopedie en ontdek het gemak en de vrijheid van werken als tele-logopedist met de software van TinyEYE!

Beursaanbieding
Volg de workshop van Mila Rozema en ontvang van Mila de TinyEYE give-away.

Adres
Paterswoldseweg 806
9728BM  Groningen
Koninklijke Kentalis
Kentalis ondersteunt mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking, of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Het is belangrijk dat zij kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en kunnen meedoen aan de samenleving. Daarom bieden wij onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Ook werken wij samen met zorg- en onderwijsprofessionals, zoals logopedisten, en delen we onze kennis. Vragen? Neem contact op via 0800 53 68 25 47 (gratis) of info@kentalis.nl. Kijk voor informatie over advies, voorlichting en onze evenementen op www.kentalis.nl en voor ons cursusaanbod op www.kentalisshop.nl.

Adres
Theerestraat 42
5271 GD  St Michielsgestel
Bohn Stafleu van Loghum
Bohn Stafleu van Loghum is op dit congres digitaal aanwezig met test- en therapiemateriaal voor de logopedische praktijk. Via de voordeelpagina kunt u tegen 10% korting materiaal aanschaffen voor onder andere communicatieve ontwikkeling, taalproductie, taalbegrip, afasie, dysartrie, apraxie, hersenletsel en dementie. Verder introduceren wij in de Zoomsessie in de pauze de digitale scoreformulieren met geautomatiseerde scoring van de Schlichting Tests. Want, wellicht heeft u het al meegekregen, de Schlichting Tests zijn vanaf november ook online in te vullen. Veel plezier vandaag en hopelijk tot ziens bij de Zoomsessie!

Beursaanbieding
Profiteer een week lang van 10% korting op ons test- en therapiemateriaal. Bezoek snel bsl.nl/nvlfcongres!

Adres
Walmolen 1
3994 DL  Houten
Commap communicatie apparatuur BV
Commap communicatie apparatuur bv levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag tot en met het gebruik van het hulpmiddel. Door het inzetten van het juiste hulpmiddel wordt het voor onze cliënten mogelijk om zich beter uit te drukken en wensen en behoeftes aan te geven. We komen graag vrijblijvend langs voor een demonstratie of een persoonlijke passing. Dit alles volgens de huidige richtlijnen van het RIVM. Een gratis informatiepakket is te krijgen via onze klantenservice op 0413-287052 of info@commap.nl.

Beursaanbieding
Speciaal voor deze dag hebben we een bijzondere aanbieding voor jou: klik op het Commap logo, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en inspiratiemail en maak kans op een gratis DuoPraat Compleet tablet!

Adres
Postbus 490
5406 AL  Uden
HAN
De post-hbo cursussen van de HAN sluiten aan bij de dagelijkse praktijk van logopedisten, geven een verdieping in het vak en denken mee over antwoorden van de vragen van morgen.

Adres
Groenewoudseweg 1
6524 TM  Nijmegen
Myofunctional Research Europe
MRC Europe houdt zich bezig met het ontwikkelen en het op de markt brengen van Myofunctionele appliances voor het corrigeren van ademhaling- en myofunctionele problemen. Kinderen dragen deze appliances om diverse afwijkende mondgewoonten, zoals mond ademen, verkeerd slikpatroon, onjuiste tongpositie en tongfunctie te corrigeren. Deze functionele correctie draagt bij aan een betere kaak ontwikkeling, het realiseren van neusademhaling en aan de algehele gezondheid van het kind (waaronder minder kans op KNO problematiek). MRC zal aanwezig zijn op het beursplein van het online NVLF congres.

Beursaanbieding
Op alle producten die u als Logopedist kunt gebruiken van ons Myosa & Myotalea assortiment, krijgt u bij elke 5 producten 1 product extra gratis. Van deze 6 producten is het goedkoopste product gratis.

Adres
Gompenstraat 21 c
5145 RM  Waalwijk
QuoVadis Nederland BV
QuoVadis Nederland heeft verschillende oplossingen die ingezet kunnen worden bij communicatieproblemen. Van hulpmiddelen en software voor actie-reactie training tot geavanceerde communicatiehulpmiddelen bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren bijvoorbeeld: • Dynamische schermen • Eenvoudige en Statische hulpmiddelen • Communicatiehulpmiddelen op basis van tekst en/of symbolen • Spraakversterking • Software voor communicatie De meeste van onze communicatiehulpmiddelen zijn ook aan te passen wanneer er sprake is van geen of verminderde handfunctie. Uiteraard zorgen wij ook voor eventueel benodigde aangepaste bediening (oogbesturing, schakelaars, geluidsturing en heel veel meer) en montage van het communicatieapparaat.

Beursaanbieding
De communicatiesoftware Grid 3 kan gedurende 60 dagen gratis en vrijblijvend worden uitgeprobeerd. Voor de planningapp HandiCalendar bieden we een demonstratieperiode van 4 weken. Deze aanbieding geldt nu, net als eerder en over een tijdje. Net als de vrijblijvende demonstratie die we graag online of op locatie geven.

Adres
Postbus 171
3740 AD  Baarn